RDP error 0x3 0x7 event ID 1296 & 1306

RDS Connection Broker or RDMS fails after you disable TLS 1.0 in Windows Server

Server Beheer > Beheren > Functies en onderdelen verwijderen> Next
Uitklappen: Extern Bureaublad-service
Uitvinken: Extern bureaublad Connection Broker
Next + Reboot

ID 1296
In de Extern bureaublad Connection Broker-client is een fout opgetreden tijdens het ophalen van het omleidingspakket van de Connection Broker.
Gebruiker: DOMAIN\user
Fout: Extern bureaublad Connection Broker is niet gereed voor RPC-communicatie.

ID 1306
Het omleiden van gebruiker DOMAIN\user door de Extern bureaublad Connection Broker-client is mislukt.
Fout: NULL