Printers via GPO

In de Default Domain Policy moet geregeld worden dat “Gebruikersconfiguratie” voorrang krijgt en wordt toegepast op computers:

In een policy die geldt voor een OU met computers kan de standaard printer toegewezen worden:

In een policy die geldt voor een OU met gebruikers kunnen de overige printers toegwezen worden.

In de SBS Client policy moet Point and Print uitgeschakeld worden om geen driver meldingen te krijgen op de clients.